Contact

Train Database is een merk van van der Waal Webdesign.


helpdesk@traindb.nl

KvK:
09 17 86 52
BTW:
NL 001 915 767 B17

Voorwaarden en Privacyverklaring

Persoonsgegevens

Om te registreren op Train Database zijn een e-mailadres en (volledige) naam verplicht. Voor de rest worden er geen persoonsgegevens opgeslagen. Het e-mailadres is nodig voor het bevestigen van de registratie en eventuele serviceberichten. Het e-mailadres en andere persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden.

 

Ingevoerde data

De data die ingevoerd worden op Train Database zullen nooit worden gedeeld met, of doorverkocht aan externe partijen. Globale geanonimiseerde statistieken die niet te herleiden zijn naar een persoon zouden eventueel wel extern gebruikt kunnen worden.
De data zelf wordt opgeslagen op servers van een Nederlandse provider (TransIP).

 

Data delen met andere gebruikers

Er bestaat de mogelijkheid om andere gebruikers een item uit jouw verzameling te laten kopiëren voor hun eigen gebruik (De Train Database Community). Deze optie kun je uit zetten (per categorie of globaal).
Een gebruiker kan gegevens en/of de afbeelding gebruiken van jouw item. Van de afbeelding wordt dan een kopie gemaakt. Indien het originele item verwijderd wordt, dan blijven de kopieën van de gegevens en de afbeelding bestaan bij de andere gebruikers.

 

Data van andere gebruikers

Het is niet toegestaan om gekopieerde gegevens en/of afbeeldingen van een andere gebruiker te gebruiken voor andere activiteiten dan de eigen Train Database verzameling. Denk hierbij aan drukwerk, Marktplaats advertenties, nieuwsbrieven etc.

 

Upgraden/verlengen naar Silver of Gold

De gekozen upgrade periode zal bij de huidige verloopdatum opgeteld worden als je al een Silver of Gold account hebt. Je hoeft dus niet tot het laatste moment te wachten om je account te verlengen.

Als de verloopdatum van een Silver of Gold account bereikt is zal de account terug gezet worden naar de gratis variant. Er zullen dan bijvoorbeeld weer maximaal 100 items beschikbaar zijn. De data is weer toegangkelijk na een verlenging. Wel kan er altijd een Excel export gemaakt worden van alle data.

Als de account verwijderd word terwijl een Silver of Gold account nog actief is, zal er geen geld teruggestord worden.

 

Account verwijderen

Indien gewenst kan het account verwijderd worden. Hierbij zullen alle gegevens permanent verwijderd worden uit Train Database. Dit kan dus niet ongedaan worden gemaakt!
Train Database mag te allen tijde een account verwijderen als sprake is van misbruik, fraude of overtredingen van deze Privacy Statement.

 

Slapende accounts

Train Database behoudt het recht om accounts te verwijderen die langer dan 3 jaar niet gebruikt zijn. Er zal voor verwijdering eerst geprobeerd worden om contact op te nemen via het e-mailadres dat gebruikt is tijdens de registratie. Mocht er geen reactie komen dan zal het account verwijderd worden.

 

Cookies

Train Database gebruikt functionele cookies voor een goede werking van de site. Tevens worden er geanonimiseerde Google Analytics gegevens verzameld.